Følgere

onsdag 1. juli 2009

denne kameraten min er en ivrig turgåer, og han er en ivrig pinnefinner:) så etter å ha blitt inspirert av bloggen til FIN I FORMEN ble det en hel pose med tørre fine pinner forleden kveld
så satte jeg i gang å lage en krans, surret med vanlig blomstertråd først slik at fasongen og formen ble til
siden surret jeg med en o,5 mm sølvtråd (global hobby) jeg liker så godt den kontrasten mellom det rustikke og naturlige i veden og den rene sølvtråden
i tillegg måtte det jo til litt pynt, et lite hjerte hører til på en krans som skal pryde et hjem fullt av.....kjærlighet,samttidig som jeg er opptatt av at: less is more:)
såpass varmt som det har vært her omkring Oslo den siste uka,synes jeg det er deilig å snu døgnet.....sove på stranda om dagen og oppe med litt kald vin og være kreativ ute i hagen om natten.....noen som har det:)
ville gjerne ta med et par eksempler på tidligere produksjon av pinnearbeid også.....hjertekrans i kornell...grønt og rødt. Komplementære farger:)
detaljer for å vise metoden min, vikler pinner på en lang blomstertråd,en av gangen. siden når lenken er lang nok, ca 1/2 meter surrer jeg denne rundt den forrige. sånn fortsetter jeg til formen og størrelsen er passe.
det er lurt når en skal lage større arbeider å starte med en form av litt tykk ståltråd,hesjetråd heter det på landet:)
denne kransen var den aller første jeg produserte for et par år siden,her henger den "fersk" og ny på veggen....siden blir den preget av tidens tann og det er flott:)