Følgere

lørdag 28. juli 2012

govakkerdatter


tenk 
være så vakker,
så utrolig kjærlig og
omsorgsfull,
klok,
høygravid og brun
på samme tid?

attpå til er hun min datter,
det er så jeg må klype meg selv i armen,
en gave til verden er dette vakre vesen <3 

<3
lykke

Heidi Helland-Hansens bilder er nå endelig kommet opp på min stuevegg:) Hun har vært til stor inspirasjon for min egen malekunst. 


Helland-Hansens bilder kjennetegnes ved deres intense stofflighet. Hun er opprinnelig tekstildesigner med utdannelse fra Sverige, Skottland og Parsons School of Design i New York, og gjennom sin maleriske collageteknikk bygger hun først opp forskjellige materialer i lag, for så dels å slipe dem ned, dels bygge dem opp igjen. I arbeidene finner man flere former for maling, spray, tekstiler, papir, fotokopier, plastikk, og ikke minst aviser. Oftest utenlandske, med forskjellige typografier og strukturer.

"Jeg er helt avhengig av sandpapir,“ sier Helland Hansen. “For meg er det veldig viktig å stadig gå tilbake i arbeidene for å slipe ned og tilbake til de opprinnelige lagene. Det er som om å gå tilbake i tid: man arbeider både videre og tilbake på samme tid, idet de opprinnelige motivene skinner fram og på mange måter viser til historien som ligger bak.”klippet fra 
dagbladet.no                                           fioline:)