Følgere

søndag 11. oktober 2009

PÅ TUR MED BLÅPUS

Har landet hjemme på Hadeland i noen dager, for å koble tankene på oppgaveskriving og en nytelse av høsten. Ingen kald høst er vakrere enn over verdens vakreste bygd:) Sammen med min gamle far, blåpus og fotoapparatet ble det en vidundelig søndagstur i dag. I morgen har vi en ny, fin, lang dag sammen. Vi har planer om å se mer på en praktisk oppgave som jeg skal gjennomføre på Høyskolen........spennende!
Takk til alle som ville være med oss på turen her inne på bloggen.
fioline og blåpusklem;)

8 kommentarer:

 1. Ingenting er som en hyggelig gåtur med godt selskap!
  Fredrikke :o)

  SvarSlett
 2. Hei!! Hyggelig sted å være til å samle tanker og oppgaver, kanskje der er noen gode inspirasjons-kilder.... Ha det land....kos deg sammen med pus og far :o)

  SvarSlett
 3. Takk for kose ord dere:)
  Det er viktig å ta vare på de viktige øyeblikkene og være i dem en stund:)de kommer ikke tilbake på samme måten en annen gang,da er de forandret! Fantastisk egentlig:)

  SvarSlett
 4. NYDELIGER BILDER!!!
  Ser ut som du har hatt en flott tur! Lykke til med oppgaveskriving!

  Hilsen Linetoppen

  SvarSlett
 5. Det er som himmel og jord puster ut, slike dager. Jordfargene tar over etter hvert, som en emosjonell kontrtast til de få markblomstene som ennå holder stand. Kanskje først nå legger vi ordentlig merke til dem, enslige soleier eller en storknebb. De var jo der før, men så så vi dem ikke ...
  Flotte bilder, det av skigarden er av ypperlig :)

  SvarSlett
 6. Takk Linetoppen,det går godt når hodet får ro til å tenke:)

  ULV det er godt å lese dine betraktninger,kunne bare ikke fortalt bedre selv....klem:)

  SvarSlett
 7. Jeg har store forventninger. Jeg gleder meg......

  SvarSlett
 8. Så koselige høstbilde! Hadeland må jo være et virkelig flott sted :) Likte spesielt godt det falleferdige gamle gjerdet. Liker gamle og rustikke ting jeg :) Håper du har fått noe ekstra energi til oppgaveskrivning.
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett