Følgere

søndag 18. april 2010

loppis

jippi,jippi loppis,det er endelig VÅR:)
Jeg har blitt kritisk og flink til å ikke dra hjem masse dritt,
 som jeg i neste runde måker ut igjen til neste års loppis.
Tror du meg ikke?
Jeg har ordnet meg med vitne,
øyenvitne.
 En god venninne var med meg og kan bekrefte meg på det jeg forteller deg er sant!
i kveld blir det en liten dram:)


Jeg ønsker deg en fin uke videre,
fiolineklem:)

4 kommentarer:

 1. Deilig farge på de glassene altså. Jeg har en sånt stort gammaldags vitrineskap i stua med masse glass i forskjellige farger, og gleder meg stort over dem hver eneste dag. De er så vakre. Vet du at hvis du setter et sånt farget glass med vann ut i sola noen timer, så tar vannet opp frekvensen fra fargen i glasset? Du kan drikke turkis energi, eller en hvilken som helst annen farge du har glass i. Har ikke prøvd selv, er for somlete av meg, og for glad i å bade i farger i stedet. Men, i alle fall, fine ting du har kjøpt!

  SvarSlett
 2. mmmm, Himmelblå. Så fantastisk å høre om vannprosjekt! Må prøve det:)
  Jeg er så opptatt av fargenes energi og bruker dem så aktivt jeg kan.
  Turkis energi er en flott energi, ligger over fiolett og rett under sølv i kroppssjakraene.
  klem til deg og kos deg med dine vakre glasskatter i ditt skap:)

  SvarSlett
 3. Hej vännen!
  Fina färger på glasen, sommrigt.
  Tack för hälsningar hos mig.

  Kram till dig.

  SvarSlett
 4. Morn igjen, og takk for hilsen hos meg! Gult, siden du spør, har mange ting i seg, men jeg la inn gult som blogg-bakgrunn fordi jeg hadde lyst på varmen, gleden og optimismen. Vår, ret og slett!!!! Min sønn og jeg, begge to svært gule personer, mentale, badet sammen i gult en gang. Det gjør vi ikke igjen!!!! Gutten min, Jason offentlig, ble enda mer snakkesalig enn han pleier å være. Det betyr VELDIG innpåsliten. Og jeg, av natur innadvendt, ble enda mer kritisk, pirkete og firkantet enn jeg bruker være, les: Helvetes kjeftesmelle. Det endte med lyn, torden og skybrudd. Gult bad er visst ikke tingen for Jason og meg;). Vi har bedre av grønt, som roer oss ned, eller turkis, som i glassene dine.

  Jeg vil gjerne høre om hvordan du bruker farger, jeg, og hvordan du opplever dem. Kanskje du har lyst til å lage et innlegg eller flere om det? Med tid og stund? Klem så lenge!

  SvarSlett