Følgere

søndag 31. oktober 2010

lyset

jeg er så heldig å jobbe med denne utsikten

søndagsklem til deg
fra heldige fioline
<3

4 kommentarer:

 1. Hei du stolte ferdigutdannede pedagog! Stiiilig knappekjede du hadde. "Mitt" ligger stadig på listen over ting jeg vil gjøre. Der ligger det jo ikke akkurat alene. Kanskje jeg trenger litt av din energi...
  Ja, jeg har lest meg bakover i bloggen, bruker alltid å gjøre det. Masse med kreativitet og energi.
  *Likte godt det du skriver; Å sove er energifremkallende. Det er mye visdom i ordene der. Jeg bruker også å si at jeg sover meg frisk. To sider av samme sak. Tenk at vi klarer å komplisere noe så tilsynelatende enkelt!
  *Det gamle paret på stranda likte jeg godt! Jeg synes du var heldig! Det passet så bra også, på din 25 års samlivsreise. Samlivsreise var faktisk et herlig begrep og markering. (pst. dere slår oss med fem år.)
  *Jeg kommer til å stikke innom Osterhaugt 4a, en eller annen gang. Det var nydelig å se lyset falle på alle bokstavene. Det klør i knipsefingeren!
  *A.G.Prøys har de flotteste sangene. Vet ikke hvem som har skrevet denne teksten. Prøys eller Paus? Det var et vakkert minne over en venninde.
  *Synes du har flotte "tidsperspektiver"...(håper du skjønner meg). Velger derfor også nevne Tiden på gåten som ingen har svart på....med øyeblikket som undertittel.

  Fortsatt god søndag : D

  SvarSlett
 2. takk til deg formigrafisk for en livgivende og god tilbakemelding på mine blogginnlegg:)skal si vi har noe som er viktig i livet: selve livet!

  SvarSlett
 3. sukk, så heldig du er som har en slik flott utsikt å jobbe fra ;)

  fin fin ny uke til deg ønskes fra meg ;) klem

  SvarSlett
 4. GundaM,ja dette lyset og utsikten er inspirerende for store og små. det gjør godt!
  klem tilbake til deg;)

  SvarSlett